Vi som jobbar här

Diana Antic

Leg. Tandläkare


Diana är en positiv och lyhörd tandläkare som har lång erfarenhet av tandvårdsrädda patienter. Hon tog sin tandläkarexamen 2007 vid Malmö högskola där hon tidigare också utbildat sig till tandtekniker. Hon har sedan tandläkarexamen arbetat som allmäntandläkare inom Folktandvården i Västra Götaland.

Diana har en bred erfarenhet inom tandvårdens alla delar. Hon utför alla former av tandbehandlingar. Diana är speciellt meriterad kring bettrehabiliteringar och estetisk behandling.

Elin Johansson Dahl

Leg. Tandhygienist


Elin är vår duktiga tandhygienist med fokus på att hjälpa dig som patient att uppnå och bibehålla god oral hälsa. Hon utför undersökningar och diagnostiserar karies och tandlossning. Hon arbetar främst med att förebygga och behandla sjukdomar i munhålan men utför även estetisk tandvård med tandblekning. Elin blev legitimerad tandhygienist 2013 och har tidigare arbetat på Folktandvården Västra Götaland.

Marie Larsson

Tandsköterska


Marie arbetar med tandläkare Diana. Hon har lång erfarenhet av yrket som tandsköterska och har arbetat både inom folktandvården samt i privat regi. Hon är mycket bra på färglära och deltar ofta i arbetet med färgtagning. Estetisk tandvård ligger henne varmast om hjärtat.

Maria Fredriksson

Tandsköterska


Maria arbetar oftast i receptionen eller hos tandläkare Kurt. Maria har lång erfarenhet av tandsköterskeyrket och har arbetat på kliniken sedan 1973. Maria brinner för kirurgi och hon ansvarar därför för våra bokningar för implantatkirurgi.

Kurt Atterfelt

Leg. Tandläkare


Kurt finns på vår klinik men tillhör inte Tandvårdscentrum.